Over ons

Strong Mindz is een samenwerkingsverband tussen Kindercoach Assen en We R Fit. Onze missie is om mensen vol (zelf)vertrouwen en gelukkig in het leven te laten staan. Hierbij maken wij gebruik van een combinatie van theorie en lichamelijke beweging.

Hieronder zullen wij onszelf voorstellen;

Stefanie Hadderingh

Ik ben trotse moeder van 2 kinderen en ik werk sinds 2018 als zelfstandig kindercoach bij Kindercoach Assen. Ik begeleid kinderen individueel en geef ook weerbaarheidstrainingen aan groepen.

Ik hou van lezen, koken, (uit) eten, goede gesprekken hebben, gezelligheid en ik heb een enorme passie voor sporten. Ik probeer 3 keer per week te boksen.

Daar komen onze twee passies samen, namelijk het helpen van mensen en het boksen. Daarom verwerk ik boksen ook graag in mijn weerbaarheidstrainingen voor kinderen.

lk help kinderen die kampen met onzekerheid, (faal-)angst, trauma’s, slecht zelfbeeld, rouw, pesten etc. Al een aantal jaren werk ik samen met Jelke en geven wij met veel plezier weerbaarheidstrainingen in groepsverband voor kinderen.

Daarnaast coach ik ook volwassenen die last hebben van angst, spanningen, fobieën, woede, verdriet, trauma en onzekerheid. Ik maak hierbij o.a. gebruik van de EFT methode (een soort EMDR) en van cognitieve gedragstherapie. Deze methodes zet ik ook in bij de individuele coachingstrajecten samen met de trainingen van Jelke. De combinatie van het fysieke (boksen) en het mentale stuk in onze coaching en trainingen vormt mijn inziens de sleutel van onze succesformule.

Jelke en Stefanie

Jelke Weima

Ik ben eigenaar van We R Fit. Ik ben personal trainer en help jou graag op een leuke en uitdagende manier aan een gezonde en
actieve leefstijl. Mijn sportachtergrond is afkomstig uit de motorcross, boksen, Tae-Kwondo en mijn nieuwste verslaving is het lopen van survival runs. Ik ben een allround sportfanaat, enthousiast, meestal erg fanatiek en altijd in voor wat nieuws! 

Na vele jaren actief in wedstrijdverband te hebben gebokst, ben ik inmiddels gestopt met het wedstrijd boksen en richt ik mij op het lesgeven zoals ik zelf graag begeleid zou willen worden. Dat betekent aandacht voor de persoon, de juiste uitvoering van de technieken en veel plezier tijdens de trainingen! Ik geef onder andere bokslessen, bootcamps, fitness, personal trainingen, conditietrainingen en dames boksen. Ik ben o.a. jarenlang bokstrainer bij Boksvereniging Assen geweest en hier gaf ik les aan kinderen, recreatieve boksers en wedstrijdboksers. Op het moment heb ik mijn eigen PT studio en geef ik samen met Stefanie weerbaarheidstrainingen aan kinderen en volwassenen. Ik kan goed met mensen omgaan, vind het leuk om ze te stimuleren en te laten inzien hoe leuk sporten kan zijn! Ik wil mijn sportervaring dan ook graag met jou delen en zodoende ben ik trainer geworden.